Boeketten

Een bloemetje als bedankje. Een cadeautje. Als goedmakertje of ijsbreker. Er zijn talloze redenen waarom een boeket bloemen plezier brengt. Manon Nierop Flowers maakt boeketten voor iedere gelegenheid.

Verse bloemen in huis

‘Een bloemetje geven’ is altijd leuk. Want wie houdt er niet van een kleurrijke, geurrijke bos bloemen? Bloemen zijn fijn om te geven én te krijgen. Zelfs als je ze cadeau aan jezelf doet. Bovendien fleurt een boeket iedere ruimte op met geur en kleur. Ze zijn net dat beetje extra om een kamer helemaal af te maken. Wil je elke week, drie weken of maand een nieuw boeket in huis of werkomgeving? Neem dan een bloemenabonnement. Je krijgt dan steeds een (leen)vaas met een prachtige nieuwe bos bloemen.

Waarom Manon Nierop Flowers

Een boeket van Manon Nierop Flowers is altijd vrolijk en origineel. De boeketten stel ik allemaal samen op maat. Ik haal de bloemen zelf op uit Alsmeer om steeds mooie en nieuwe bloemen aan te kunnen bieden en zoek de bloemen uit die passen bij je wensen en het seizoen. Ieder seizoen brengt namelijk een nieuw assortiment kleurrijke bloemen met zich mee. Hierdoor verandert het aanbod geregeld en daarmee dus ook mijn boeketten. Iedere vrijdag en zaterdag heb ik verse bloemen om de boeketten mee te maken!

Verzorgingstips

Een boeket gekregen of gekocht? Dan wil je vast dat het zo lang mogelijk mooi blijft. Door het boeket goed te verzorgen, haal je er de maximale levensduur uit.

– Zet het zo snel mogelijk in het water, zodat ze niet de kans krijgen om uit te drogen
– Verwijder bladeren die in het water terecht komen
– Gebruik altijd (schone) glazen vazen die ruim genoeg zijn voor het boeket
– Gebruik vers kraanwater en bloemenvoeding
– Probeer het touw waarmee het boeket gebonden is niet in het water te laten
– Zet bloemen niet in de volle zon
– Bloemen drinken de eerste dagen veel water, zorg dat er voldoende in de vaas zit
– Verwijder uitgebloeide bloemen

Bestel jouw boeket!

Zoek je een boeket om binnenkort cadeau te geven voor een bijzondere gelegenheid? Of wil je juist jezelf een cadeautje geven? Bestel dan nu jouw boeket!