Afscheidsbloemen

Een overlijden brengt veel emotie met zich mee. Bij de uitvaart zijn deze emoties heel voelbaar. De afscheidsbloemen zijn hier een vertaling van. Afscheidsbloemen kunnen het verdriet weergeven en verzachten. Een mooi, rustgevend aanblik. Manon Nierop Flowers stelt rouwstukken samen die bijdragen aan een persoonlijke uitvaart.

Persoonlijke bloemen

Tijdens het regelen van een uitvaart komt er in korte tijd veel op je af. In een gesprek bespreken we jullie persoonlijke wensen en bedenken we samen een mooi plan. Ik maak vervolgens uniek rouwbloemwerk geheel passend bij jullie dierbare.

Unieke afscheidsbloemen

afscheidsbloemen zijn bijvoorbeeld een rouwboeket, rouwkrans of een hele bedekking voor op de kist. Er zijn geen vaste bloemen of combinaties. Ieder rouwstuk is uniek, net zoals ieder uitvaart een persoonlijk afscheid is van de overledene. De stijl, kleur en sfeer waar je naar op zoek bent. Ik bied ook de mogelijkheid de bloemen op locatie op te maken. Zo zorgen we er samen voor dat de bloemen een prachtig onderdeel van de uitvaart worden.

Heb je een vraag of kan ik jullie helpen neem gerust contact met mij op.