Bruidsbloemen

Je kijkt er maanden, al dan niet jaren naar uit. Op die ene dag zal eindelijk je bruiloft zijn. Maar voor het zover is, zijn er nog veel dingen om te regelen. Een belangrijk onderdeel van deze bijzondere dag zijn de bruidsbloemen. De bruidsbloemen kunnen de bruiloft nóg mooier maken dan het al is. Manon Nierop Flowers zorgt samen met jou voor de persoonlijke touch die iedereen op de bruiloft zal kunnen waarderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of nog wat hulp nodig bij het maken van een keuze? Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen of elkaar online te spreken om je wensen door te nemen. We zoeken bloemen uit die passen bij je wensen en het thema, en zorgen ervoor dat alle bloemen bij elkaar passen. Jouw bruiloft wordt zo nog mooier dan het al was.

Een trouwboeket: helemaal uniek

Je wil natuurlijk dat jouw trouwboeket perfect is. Dit geldt voor de gehele trouwdag. Daarom kan ik helpen met de hele aankleding van de bruiloft. Van bruidsbloemen en bruidsboeketten tot aankleding van de tafels en de locatie en eigenzinnige corsages: met unieke en kleurrijke bloemen zorg ik voor sfeervolle decoratie en een persoonlijke insteek.

Bloemen op locatie

We bespreken van tevoren de wensen, waarna ik het boeket samen zal stellen. Voor ons is niets te veel gevraagd. Wij doen alles voor het mooiste resultaat. Ik maak niet alleen het bruidsboeket maar ook corsages, bloemstukken, prieel, autobloemstuk. Op de grote dag heb je al genoeg te regelen, laat de bloemen daarom door mij verzorgen!