Workshops

Zin om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van prachtige bloemencreaties, zoals een bos bloemen, kerststukken of paasstukken? Samen met een vriend, vriendin, moeder of buurvrouw een creatieve middag of avond met vervolgens een tof item om thuis van te genieten? Doe dan mee aan een van de workshops bij Manon Nierop Flowers!

Nieuwe technieken en ideeën

Bij Manon Nierop Flowers vinden regelmatig workshops plaats. Iedere workshop staat in het teken van een nieuw thema. We organiseren seizoensgebonden workshops, zoals het maken van een paasstukje, kerststukje, kransen, bloemstukken, en andere originele workshops. Wat zeker is, is dat je steeds nieuwe technieken leert, ideeën opdoet en lekker bezig bent met een leuke workshop.

Samen werken

Tijdens de workshop leer je technieken die bij het samenstellen van een bloemstuk komen kijken, zoals bijvoorbeeld lijmen, binden en vlechten. We werken altijd met seizoens producten en mooie materialen. Een workshop duurt meestal ongeveer 2 tot 3 uur. Ben je met een groep en wil je een aparte workshop boeken voor de groep? Dat is mogelijk, neem dan contact met mij op!